ΑΡΘΡΑ — 8 Δεκεμβρίου 2013 16:33

Δημήτρης Κιτσικούδης o Σκηνοθέτης από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου

 

kitsikoudis-elxate-1

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη.

Εργάζεται στον κινηματογράφο και την τηλεόραση από το 1989 σαν βοηθός οπερατέρ, οπερατέρ, φροντιστής, διευθυντής παραγωγής, και κυρίως βοηθός σκηνοθέτης.
Τώρα εργάζεται ως συνεργάτης σκηνοθέτης σε τηλεοπτικές σειρές.

Φιλμογραφία
1997 Η Νάξος του Ιάκωβου Καμπανέλη
2000 Οι τούρτες του μίσους
2007 Πολύ μιλάς… πολύ κλαις (Διάκριση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης)
2008 Τα χαράπια του Βώλακα
2009 Γρεβενά, πρασίνου πόλις
2010 Θερινό σχολείο στη Σιρόκα Λάκα
2012 Γκάιντες λαλούν
2013 Ιχνηλατώντας: Ο φάρος του κόσμου (TV, συν-σκηνοθεσία)

 

Μίας από τις τελευταίες συνεργασίες του:

Από 23 Ιανουαρίου οι μάσκες πέφτουν, καθημερινά! Συντονιστείτε στον ΑΝΤ1, «Είναι Στιγμές»… που είναι συναρπαστικές!

Συντελεστές

Παραγωγή: Στράτος Μαρκίδης, Γιάννης Βασιλειάδης Α.Ε.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Δημήτρης Κιτσικούδης, Ευγενία Οικονόμου, Στράτος Μαρκίδης

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου, Σταύρος Καλαφατίδης

Σεναριακή Ομάδα: Μαίρη Ζαφειροπούλου, Αντα Γκουρμπαλή, Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Σταύρος Καλαφατίδης

Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Ζαλμάς, Μπέσυ Μάλφα, Γιώργος Νινιός, Τζένη Μπότση, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Κώστας Σόμμερ, Πηνελόπη Πλάκα, Πέτρος Λαγούτης, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Βασίλης Μπισμπίκης, Ελίνα Μάλαμα, Αλέξανδρος Αμερικάνος.